Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmmousse recept
Zalmmousse recept

Zalmmousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding Week de gelatine in koud water. Blikjes openmakenvan de zalm en sap bewaren. Eventueel vel en graten er af halen. Bereidingswijze Giet 1 deciliter zalmsap in een pannetje (wat over is van het blikje). Mix de zalm en voeg mayonaise, creme fraiche, ketchup, mosterd en citroensap toe. kruid het met zout en peper naar smaak. Breng het zalmsap aan de kook en los er van het vuur af de goed uitgeknepen gelatine in op. Roer dit mengsel door de zalmmassa. Schenk de mousse in een met olie ingevette vorm en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Maak de zijkant een beetje los en stort op een mooi bord.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven