Voorjaarssalade met yoghurtdressing
- Herkomst Nederland
- Categorie Salades
- Voorjaarssalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van roos99
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Rasp
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Meng de met de , en .
- Breng op smaak met , en de .
- Maak de schoon en snijd hem in reepjes.
- Was en halveer de tomaatjes.
- Snijd het in blokjes.
- Verhit de en bak het goudbruin en knapperig.
- Bestrooi het met en en laat de croutons op keukenpapier afkoelen.
- Meng de met de tomaten, dressing en de croutons.
- Schaaf of rasp de over de salade en serveer.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in slasaus en brood
- yoghurt, brood, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en parmezaanse kaas
- slasaus en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- yoghurt en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 183 kcal | 9% | 732 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |