Pureer 50 gram met 1 eetlepel citroensap(1 eetlepel) en breng op smaak met zoetstof(1 stuk).
Garneer 4 bolletjes ijs(1 stuk) met 50 gram meloen(50 gram), 50 gram frambozen(50 gram) en enkele aardbeien(1 stuk)(50 gram) en nappeer er aardbeiensaus over.
Strooi er de kruimels van een halve chocolade(1 stuk) reep overheen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en ijs
Suiker
aardbeien, frambozen, aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade en ijs
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chocolade en ijs
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en ijs
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in chocolade
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en ijs
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.