Vruchtentaartjes met yoghurtcreme

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Kneed de , een snufje , 50 gram , 75 gram en de tot een glad deeg.
  2. Laat het 30 minuten rusten in de koelkast.
  3. Vet 6 kleine taartvormpjes (ca. 10 cm doorsnede in.
  4. Verdeel het deeg in 6 porties.
  5. Rol ze tussen 2 lagen vershoudfolie uit tot een lap van 12 cm doorsnede.
  6. Leg ze in de vormpjes en prik in met een vork.
  7. Bak ze 10 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
  8. Haal ze voorzichtig uit de vormpjes en laat ze afkoelen.
  9. Week de in koud water.
  10. Breng de yoghurt op smaak met en , knijp de gelaine uit en los hem op boven zeer laag vuur.
  11. Roer hem door de yoghurt.
  12. Klop de stijf en spatel hem door het yoghurtmengsel.
  13. Verdeel het mengsel over de bodempjes.
  14. Snijd het fruit klein en leg het (behalve de ) op de taartjes.
  15. Zet 2 uur in de koelkast.
  16. Verdeel vlak voor het serveren de er overheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en magere yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, magere yoghurt, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, magere yoghurt, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
207 kcal
10%1242 kcal
Vetten
11 g.
16%66 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%126 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
8 g.
9%48 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vruchtentaartjes met yoghurtcreme