Vruchtentaartjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Rasp de schil van de en pers hem uit.
  2. Meng de met het .
  3. Verwarm al roerend het citroensap met citroenrasp en suiker tot de suiker is opgelost.
  4. Voeg al roerend het maizenamengsel toe.
  5. Neem de pan van het vuur en roer de er door.
  6. Zet de pan terug op het vuur en laat het al roerend in 5 minuten binden.
  7. Voeg al roerend de toe en laat het geheel afkoelen.
  8. Klop de met stijf en schep het door het citroenmengsel.
  9. Bekleed 6 kleine taartvormpjes met en schep het citroenmengsel erin.
  10. Maak het fruit schoon en snijd het in stukjes.
  11. Versier de taartjes met het fruit.
25
25
25

Variaties op Vruchtentaartjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vruchtentaartjes
VariatieAantalGang
Slanke vruchtentaartjes2Nagerechten
Vruchtentaartjes2Taart en gebak
Vruchtentaartjes met MonChou1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • rietsuiker, poedersuiker, aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eierdooier is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
102 kcal
5%408 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vruchtentaartjes