Vuur in de pan
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van coco69
- 1 reviews
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Snijd het vlees in dobbelsteentjes.
- Snijd de in stukjes en pureer de .
- Zet een braadpan op het vuur en bak het vlees met de en goed aan.
Blus het hierna af met het .
Doe het zakje nasi , de bruine , , en ketjap erbij en roer het goed door elkaar.
Laat dit alles op een laag pitje gedurende 3 uur sudderen.
Hierna de in schijfjes snijden en de in stukjes, doe dit erbij en laat het 15 minuten doorpruttelen. - Tot slot de erbij en de .
- Dit alles goed doorroeren, nog 15 minuten en dan is het klaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Frikandel Pan (Vietnamees)430m
-
Recept
Frikandel Pan 2430m
-
Recept
Frikandel Pan 4420m
-
Recept
Frikandel Pan 1430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- sambal en olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
- ketchup, sambal, pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis, ketchup, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kookroom
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en suiker
- pindakaas en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Vuur in de pan heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1284 kcal | 64% | 5136 kcal |
Vetten | 19 g. | 28% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 36 g. | 14% | 144 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |