Waldorfsalade

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Was en droog de .
  2. Scheur grote slabladen kleiner.
  3. Snijd de geschilde in kleine blokjes.
  4. Verwijder het klokhuis en snijd de appelparten in blokjes.
  5. Leg en appelblokjes in water waaraan een scheutje is toegevoegd om verkleuring tegen te gaan.
  6. Snijd de in dunne reepjes.
  7. Roer de , room en door elkaar.
  8. Breng deze dunne saus op smaak met en .
  9. Schep de dunne saus onderin de kom.
  10. Leg slabladen erop, gevolgd door uitgelekte en .
  11. Dan de kipreepjes en de .
  12. Aan tafel word de gemengd en over de borden verdeeld.
25
25
25

Variaties op Waldorfsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Waldorfsalade
VariatieAantalGang
Waldorfsalade8Salades
Waldorfsalade met kip2Maaltijdsalades
Frisse Waldorfsalade1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise en kippenbouillon
  • mayonaise en kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise en kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
248 kcal
12%992 kcal
Vetten
19 g.
28%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
1%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
1%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Waldorfsalade