Walnoot-knolselderijsoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. In een soeppan olie verwarmen.
  2. Hierin de kleingesneden , de in blokjes gesneden bakken.
  3. Na een paar minuten de uitgeperste toevoegen en alles nog even bakken op een laag vuur tot het allemaal gaar en zacht is geworden.
  4. Dan de, gepelde en in stukken gebroken, toevoegen samen met het en de daarin opgeloste bouillon.
  5. Aan de kook laten komen en even laten koken.
  6. Met een staafmixer de soep pureren.
  7. Opdienen en op het bord en nog wat stukjes walnoot erover strooien.
  8. De echte lekkerbekken kunnen er ook nog wat sojaroom aan toe voegen.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Walnoot-knolselderijsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Het is handig als je weet wat er in moet, heb een liter water gebruik en twee bouilionblokjes en heb er een wortel aan toegevoegd maar het is erg lekker.
Ruud 28 september 2012
Lekker, gewoon ingrediënten naar smaak toevoegen. Kan ook met pecannoten en bieslook. Simpel en doeltreffend recept.
Jibbe 24 maart 2012
Ik zou het handig vinden om te weten wat er van elk in moet.
Helene 1 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
65 kcal
3%260 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Walnoot-knolselderijsoep