Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
basterdsuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
klein ei en ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (4)
Walnotentaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies RESET
Als je de bovenlaag uitrolt op aluminium folie tot deze de juiste grootte heeft kun je hem omgekeerd op het mengsel leggen. Voorzichtig het aluminiumfolie eraf halen en de bovenlaag ligt. Nu gaat hij ... Lees reactie
7 november 2013
Mijn taart staat in de oven, inderdaad dat bovenste laagje is een ramp... alles staat nu door elkaar te pruttelen, afwachten! Het ruikt in ieder geval heerlijk!
Bene 23 oktober 2011
Het is inderdaad een heerlijke taart, maar misschien nog lekkerder is het wanneer de bovenlaag helemaal wordt weggelaten. Het walnotenmengsel wordt dan heerlijk krokant en de taart is wat minder macht... Lees reactie
Lucie 15 oktober 2011
De taart ziet er lekker uit, en dat is hij ook.
Alleen de bovenste laag deeg valt niet mee om die er boven op te krijgen, blijft steeds aan je vingers plakken. Uiteindelijk er gewoon opgekwakt en er ... Lees reactie
27 september 2011
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.