Warme chocolade souffle met vulling

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de boter en de chocolade au bain marie boven een pan en roer het door totdat alles is gesmolten.
  2. Doe in een schaal de , de en de en klop dit 5 minuten romig.
  3. Doe daarna de er bij en mix het door elkaar.
  4. Dan de chocoladeboter erdoor mixen.
  5. Giet het mengsel in de ingevette ovenschaaltjes en zet het daarna 5 tot 6 uur in de koelkast.
  6. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  7. en zet de schaaltjes 15 tot 20 minuten in de oven.
  8. Haal ze uit de oven en keer de cakejes op een bordje.
  9. Serveer er een bolletje ijs bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren en eidooiers
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Warme chocolade souffle met vulling heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Het is een goed en lekker recept, alleen is het niet nodig om het in de koelkast te zetten. Dit weet ik omdat ik ook al vaker andere recepten heb gemaakt.
28 mei 2012
Echt lekker! Super gerechtje dat zonder bolletje ijs ook al goed kan.
27 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1002 kcal
50%4008 kcal
Vetten
69 g.
98%276 g.
Waarvan verzadigd
12 g.
63%48 g.
Waarvan onverzadigd
7 g.
23%28 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
2 g.
46%8 g.
Koolhydraten
46 g.
17%184 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
22 g.
25%88 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
9 mg.
1%36 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Warme chocolade souffle met vulling