Warme ham/kaas hapjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van melissabos2
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
- Snijd de in zo klein mogelijke stukjes.
- Doe de in een kom en doe de erdoor.
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
- Snijd de plakjes bladerdeeg van punt naar punt doormidden, zodat je twee driehoeken krijgt.
- Maak de randjes van de bladerdeeg-driehoeken een beetje nat.
- Schep met een lepel wat / mengsel in het midden van 5 bladerdeeg-driehoeken.
- Leg de andere 5 bladerdeeg-driehoeken op de 5 met het / mengsel.
- Druk de randen goed aan.
- Leg de driehoeken op de bakplaat.
- Breek het in het kopje en roer het door elkaar.
- Bestrijk nu de driehoekjes met .
- Zet de bakplaat in de oven en bak de / hapjes in 15 minuten mooi bruin en gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pizza hapjes Hawaii420m
-
Recept
Lekkere hapjes met bladerdeeg445m
-
Recept
Pizza hapjes430m
-
Recept
Taco hapjes420m
-
Recept
Ham-kaas-tomaat souffle440m
-
Recept
Filodeeg met ham en kaas420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- diepvriesbladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 130 kcal | 6% | 650 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 25 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |