Schil en kook de in ongeveer 20 minuten gaar.
Kook ook alvast de in 4 minuten.
En bak alvast de uit.
Snij de in dunne reepjes.
Snij de ,,en ui in blokjes.
Laat de mais(1 blikje) uitlekken en voeg ze toe aan de paprika(1 stuk)(1 stuk),mais(1 blikje) en uien(2).
Verwarm uw oven alvast voor op 180 graden.
Zodra de eieren(4) gekookt zijn,schilt u ze en snijd ze door vieren.
Als de aardappels(8) klaar zijn giet u ze af en stampt ze fijn.
Roer er vervolgens achtereenvolgens de melk(200 milliliter),de tomatenpuree(1 blikje) en het zakje silvo kruiden(1 zakje) doorheen.
Als dit goed doorgeroerd is,voegt u de uitgebakken spekjes(1 pakje),de paprika(1 stuk)(1 stuk),de uien(2) de komkommer(0.5),en de mais(1 blikje) toe.
Ook dit mengt u weer goed door elkaar.
Nu mogen de eieren(4) erdoor gemengd worden.
Als laatste voegt u beetje bij beetje de ijsbergsla(1 stuk) toe,zodat alles goed gemengd wordt.
Vet een ovenschaal in en doe de warme sla in de ovenschaal.
Leg daaroverheen de plakjes ham(6 plakjes ),en vervolgens de plakjes kaas tot alles goed bedekt is.
Plaats de ovenschaal in het midden van de oven,en laat alles ongeveer 20 minuten op 180 graden in de oven staan.
Zodra de kaas goed gesmolten is,is het tijd om op te scheppen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
spekjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
kruiden en jonge kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas en melk
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jonge kaas en melk
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.