Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sinaasappel-koffie-likeur recept
Sinaasappel-koffie-likeur recept

Sinaasappel-koffie-likeur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem de mooiste, de grootste sinaasappel die u kunt vinden. Was, droog en wrijf die schoon. Prik de sinaasappel met een aardappelmesje rondom in. Stop in ieder sneetje een koffieboon. Rondom en zoveel als u maar kwijt kunt. De sinaasappel moet echt zo vol mogelijk zitten. Doe hem in een wijde pot met deksel, doe er de suikerklontjes bij en overgiet hem met brandewijn. Voeg het vanillestokje toe en zet deze voor minstens 45 dagen op een donkere plek. Daarna de likeur filteren en in een fles overgieten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sinaasappel-koffie-likeur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven