Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Syltede Asier (ingemaakte komkommers) recept
Syltede Asier (ingemaakte komkommers) recept

Syltede Asier (ingemaakte komkommers)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Komkommers schillen, halveren en ontpitten. Strooi er ruim zout op en laat het een dag staan. Spoel de komkommers af. Los de suiker op in de azijn. Schik de komkommers met de kruiden (laurierblad, sjalotten, mierikswortel, Spaanse peper, mosterdzaad en peperkorrels) in een schone wekpot. Overgiet het geheel met de azijn waarin de suiker is opgelost. Zorg ervoor dat de komkommers onder de azijn blijven, eventueel door er iets zwaars op te leggen. Laat minstens 4 dagen intrekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit syltede asier (ingemaakte komkommers) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Syltede Asier (ingemaakte komkommers) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Dus bij lange na niet in 30 minuten klaar. Beetje verwarrend.
    SdH gaf dit recept op 22 september 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven