Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwarte bessen in brandenwijn recept
Zwarte bessen in brandenwijn recept

Zwarte bessen in brandenwijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


We wonen op een boerderij aan de rand van een dorp. Omdat we veel fruitbomen en -struiken hebben, maak ik ieder jaar heel veel fruit in. In de kelder onder ons huis is het ideaal om te bewaren. Door mijn koksopleiding durf ik ook veel uit te proberen. Ik heb het hele jaar wel een voorraadje van het een en ander in de kelder staan. Het volgende recept drinken de vrouwen bij ons in de familie graag: Schik de bessen met de zeer dun geschilde schil en het sap van de citroen en met de kandijsuiker in een stopfles. Giet er brandenwijn bij. De bessen moeten echt heel ruim onder staan. Sluit de fles en zet deze 6 maanden in het donker op een koele plek.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zwarte bessen in brandenwijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven