Snijd de bodem horizontaal doormidden en haal de helften uitelkaar.
Klop 750 gram en het espressopoeder stijf, voeg beetje bij beetje de slagroomversteviger, 2-3 eetlepels suiker(150 gram) en 1 zakje vanillesuiker(2 zakjes) toe.
Strijk 1/3 van de crème over de onderste deegbodem.
Leg het bovenste deel erop.
Bestrijk de bovenkant en de rand met de rest van de crème en zet de taart ca. 2 uur in de koelkast.
Klop 200 mililiter slagroom(3 zakjes)(950 milliliter) stijf en doe hem in een slagroomspuit met een grote opening.
Versier de taart met de slagroom(3 zakjes)(950 milliliter), de geraspte chocolade(1 stuk) en de mokkabonen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
Gluten
bakpoeder en chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom en slagroom
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Wiener mokkataart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Hallo betty, waarom klop je ook niet de eidooiers stijf en spatel dat door de stijfgeklopte eiwitten, dan kun je het bakpoeder achterwege laten. Wat de vulling betreft zou ik hem hem in drie delen doo... Lees reactie
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.