Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender

Bereidingswijze

  1. Zet in water met ietwat zout in de week.
    Fileer het vlees, kruid met peper en zet weg.
    Boen schoon, kook ze op beet in water met zout, haal schil eraf en hol ze uit.
    Kook gaar en maal ze in de blender.
    Maak de schoon en snijd de in kleine ringetjes.
    Stoof de in 1 deciliter gedurende 5 minuten.
  2. Haal ze uit de , kook deze in en voeg met preiringetjes bij spruitenmoes.
    Breng op smaak met peper en zout en houd warm.
    Maak de rode schoon, hol ze uit en kook ze gaar in bouillon, gemaakt van blokje en houd warm.
    Kook de , samen met , laurierblad en knoflook gedurende 1 uur.
    Snijd de schoongemaakte in kleine blokjes en kook deze samen met takje en laurierblad beetgaar.
    Vermeng wortelblokjes met en breng op smaak met peper en zout en houd warm.
    Braad het vlees gedurende 8 minuten in hete rondom mooi bruin en zet warm weg.
    Kook wildbouillon met 2 deciliter in tot 2 deciliter en breng op smaak met cognac, peper en zout.
    Snijd de schoongemaakte sjalotjes in ringetjes en fruit deze.
    Snijd de in stukken en fruit deze.
    Voeg de sjalotjes en bij elkaar.
    Vul met spruitenmousse en rode met linzenmengsel.
    Snijd vlees in tranches.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonblok is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
270 kcal
13%2160 kcal
Vetten
21 g.
30%168 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Wild zwijnfilet