Winterse stoofpot
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Miss-piggy02
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Los het bouillonblokje op in een kwart liter heet water.
Verhit de olie in een braadpan en voeg het vlees toe en bak het rondom bruin.
Voeg de knoflook, het , de rode , de bouillon en de toe en laat het geheel op de op laag vuur ongeveer 1 uur sudderen met het deksel op de pan.
Roer de , de baconreepjes, en de wortels door de stoofschotel en laat het geheel nog ongeveer 1 uur afgedekt sudderen totdat het vlees mals en de saus dik is.
Bak 10 minuutjes voor tijd de in een losse koekenpan en voeg ze als ze goudbruin gebakken zijn toe aan de stoofpot.
Breng het geheel op smaak met en .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Stoofpot Facile41u50m
-
Recept
Winterse stoofpot met abdijbier42u10m
-
Recept
Brabantse stoofpot43u30m
-
Recept
Bourgondische stoofpot42u20m
-
Recept
Kip stoofpot445m
-
Recept
Stoofpot varkensvlees met banaan440m
Variaties op Winterse stoofpot
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Winterse stoofpot met abdijbier | 1 | Stoofschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bakboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bacon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 604 kcal | 30% | 1812 kcal |
Vetten | 42 g. | 60% | 126 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 29 g. | 11% | 87 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |