Witlof uit de wok

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Verwijder de buitenste (lelijke) bladeren van de , snijd hem in de lengte door, verwijder de pit/kern en snijd hem in reepjes.
  2. Spoel de af en laat 'm even uitlekken in een vergiet.
  3. Verwarm wat in een wok en als hij heet genoeg is voeg je de toe.
  4. Regelmatig omscheppen en wat toevoegen naar smaak.
  5. Als de er glazig uit gaat zien, is hij klaar.
  6. Op deze manier is ook goed te gebruiken in een ovenschotel en ook heerlijk bij rijst met bv een stukje kipfilet!.
  7. Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Witlof uit de wok

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Witlof uit de wok
VariatieAantalGang
Witlof uit de wok1Groentegerechten
Oosterse witlof uit de wok1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Witlof uit de wok heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Gaan we vanavond eten, lijkt me erg lekker.
Gytha 17 juni 2013
Super makkelijk deze info. Ken witlof alleen met ham kaas en gekookt. Ben benieuwd naar deze variatie.
Giny 7 februari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1023 kcal
51%4092 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witlof uit de wok