Witlofschuitjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snijd de onderkant van de stronkjes en verwijder de lelijke bladeren.
  2. Haal voorzichtig 8 grote bladeren van de en spoel ze af.
  3. Laat ze vervolgens uitlekken.
  4. Doe de inhoud van de blikjes in een diep bord of kom en verwijder vel en graten en het vocht.
  5. Prak de fijn en voeg wat -cocktailsaus toe.
  6. Goed door elkaar mengen en naar smaak wat , en toevoegen.
  7. Snijd de rest van de in fijne reepjes en zorg dat je de pit niet gebruikt (is bitter).
  8. Verdeel de reepjes over 4 bordjes en doe er wat dressing over.
  9. Verdeel de -mousse 8 witlofschuitjes en leg ze netjes op de 4 bordjes.
  10. Koel serveren! ! !.
  11. Serveer evt met wat toast.
25
25
25

Variaties op Witlofschuitjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Witlofschuitjes
VariatieAantalGang
Witlofschuitjes gevuld met noten, peren en gorgonzola1Tapas
Witlofschuitjes met rijstsalade1Lunchgerechten
Gevulde witlofschuitjes1Snacks

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
14 kcal
0%56 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witlofschuitjes