Witte Bonensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsoepen
- Witte bonensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Week de gedurende 24 uur en verwijder de velletjes.
- Sudder de en de 2 uur in de en wrijf ze door een zeef.
- Fruit de , en in wat olie en doe ze samen met de , en bij de .
- Doe de deksel op de pan en sudder 1/2 uur.
- Voeg de toe en laat nog 15 minuten op laag vuur trekken.
- Server als maaltijdsoep met geroosterde stukjes stokbrood die met knoflookolie bestreken zijn.
Ook lekker om te maken
Variaties op Witte Bonensoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Witte bonensoep | 6 | Soepen |
Kleurige witte bonensoep | 1 | Soepen |
Witte bonensoep met tomaten en geraspte kaas | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en sambal trassi
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
- bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij en bleekselderij
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
- bouillon en rookworst past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 342 kcal | 17% | 2052 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 42 g. | 16% | 252 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |