Witte chocolade cheesecake met frambozen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm

Bereidingswijze

  1. Verwarm de en verkruimel de bastognekoeken in een machine en doe daar de gesmolten bij.
  2. Leg een bakpapiertje in de taartvorm en knip deze langs de rand weer af.
  3. Doe de verkruimelde koek in de vorm en druk deze met een lepel goed aan,en zet deze zolang in de koelkast.
  4. Verwarm de repen chocolade eau bain marie totdat ze gesmolten zijn.
  5. Leg de 3 velletjes in koud water.
  6. Klop 225 ml samen met de totdat deze stijf is, daarna de (op kamertemperatuur) erdoor mengen tot een glad mengsel.
  7. Doe de overige 25 ml in een pannetje en verwarm deze en los daarin de blaadjes in op.
  8. Laat een beetje afkoelen en meng deze met het mengsel.
  9. Doe daarna de gesmolten chocolade erbij en roer daarna 1 bakje door de helft gesneden erdoor.
  10. Pak de taartvorm uit de koelkast en doe dit mengsel erin en strijk deze glad.
  11. Zet deze tot gebruik in de koelkast minimaal 3 uur.
  12. Als de taart goed stijf is geworden,doe dan het andere doosje gebruiken om te garneren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vanillesuiker en frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone, slagroom, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mascarpone, slagroom, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
56 kcal
2%672 kcal
Vetten
6 g.
9%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
1%12 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witte chocolade cheesecake met frambozen