Witte chocolade-walnoten-pecannotencake
- Herkomst Marokko
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van amber
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakvorm
- Magnetron
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven vóór op 170 graden C.
- Smelt de witte samen met de in een kom "au bain marie" (boven een pan heet water) of in de magnetron.
- Roer goed door elkaar.
- Mix er één voor één de de doorheen en daarna beetje bij beetje de , het en de grofgehakte noten.
- Vet de bakvorm in en bestuif met .
- Doe het beslag in de bakvorm, zet die in de voorverwarmde oven en laat ongeveer 20 minuten bakken.
- Laat goed afkoelen en zet de cake even in de koelkast.
- n b.
- Ik heb geen suiker gebruikt in dit recept, omdat ik vind dat de witte al zoet genoeg is.
- Snijd, nadat de cake helemaal is afgekoeld, de cake in blokjes en zet die evt.
- in mooie papieren cakevormpjes.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chocolade en roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 557 kcal | 27% | 3342 kcal |
Vetten | 42 g. | 60% | 252 g. |
Waarvan verzadigd | 5 g. | 28% | 30 g. |
Waarvan onverzadigd | 3 g. | 10% | 18 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 1 g. | 20% | 6 g. |
Koolhydraten | 30 g. | 11% | 180 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 4 mg. | 0% | 24 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |