Verhit al roerend de witte met de 50 gram suiker(1 eetlepel)(100 gram) en blijf roeren tot de suiker(1 eetlepel)(100 gram) is opgelost.
Los hierin de goed uitgeknepen gelatine(8 blaadjes) op.
Verdeel de helft over de wijnglazen en laat dit 4 uur in de koelkast opstijven.
Maak de rode wijngelei op dezelfde manier als de witte wijngelei.
laat deze afkoelen maar niet geleren.
Verdeel de helft over de opgesteven witte wijngelei en laat dit weer opstijven, giet er de rest van de witte wijngelei over en laat weer opstijven, giet er dan de rest van de rode wijngelei over.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en wijn
Suiker
suiker, suiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en wijn
Koemelk
slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine, wijn, wijn, suiker, suiker, poedersuiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.