Rooster de in een droge koekenpan.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Hak de bieslook zeer fijn.
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Rits de blaadjes van de kemangi en snij het fijn.
Verwijder het harde gedeelte van de sereh en snij het dikke deel zeer fijn.
Ontvel de , verwijder de zaden en snij het vruchtvlees in blokjes.
Maak de stervrucht schoon en snij deze klein.
Maak de en schoon en rasp deze fijn
Wrijf de , sjalotjes, kemangi, sereh, tomaat en stervrucht tot een kruiden pasta.
Snij de in moten en spoel ze schoon onder de kraan.
Marineer de moten ca. 12 uur in een mengsel van en .
Verpak de vis in bananenblad voeg bij elke moot vis een beetje kruidenpasta wat bieslook en lombokringetjes.
Maak de pakjes goed dicht en stoom het in 15 minuten gaar.
Rooster of gril het daarna mooi bruin van kleur.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
makreel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.