Wolkencake a la Tiramisu
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van spikey1
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Maak de wolkencake zoals op het pak beschreven staat en laat deze goed afkoelen.
Klop de 2 bekers stijf met de lepels ,2 en de klopfix. - Daarna de 2 bakjes 1 voor 1 er door heen mixen ( op lage stand) daarna een scheut .
En zet deze tot gebruik in de koeling.
Snijd de taart horizontaal door midden en doe er een deel van de crème op zodat alles goed wit is. - Darna doe je een lange vinger dopen in de en schud deze even uit en leg deze in een rondje over heel de taart.
- Als je ze allemaal erop heb gelegd nog een beetje crème erop en doe dan de bovenkant van de taart weer erop.
smeer de rest van de creme helemaal over de taart en pak ook de zijkanten mee.
Doe de zijkanten afmaken met de nogatine. - Strooi de eroverheen.
Laat de taart minstens 2 uur in de koelkast opstijven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tiramisu met amandellikeur445m
-
Recept
Tiramisú430m
-
Recept
Tiramisu445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in advocaat
- slagroom en mascarpone is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom en mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 20 kcal | 1% | 240 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 1% | 12 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |