Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Worstenbrood recept
Worstenbrood recept

Worstenbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alles kneden met de hand tot een elastisch deeg. Dit 10 minuten laten rusten, daarna in 30 gelijkte stukjes verdelen.
Maak van stukjes gelijke bolletjes.
Laat deze bolletjes 15 minuten rusten. Na 15 minuten de bolletjes plat drukken en langwerpig maken.
Kruid het gehakt naar smaak en maak 30 stukjes van 40 gram.
Rol deze gehaktrolletjes in het deeg en rol het op.
De worstenbroodjes 60 minuten laten rijzen.
Broodjes bestrijken met geklopt ei.
Daarna gedurende 15 minuten bakken op bakpapier in de over 230 graden.

Serveersuggesties

Natuurlijk kan men ook minder dan 30 worstenbroodjes maken, bijvoorbeeld de helft. Men heeft dan ook de helft ingrediŽnten nodig.

Allergenen Informatie

Voor dit worstenbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Worstenbrood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies

  • Tenen krommend hoe durf je dit glutenvrij te noemen. Voor mensen die geen gluten mogen is dit levensgevaarlijk. Je mag deze recepten tarwe vrij noemen meer zeker geen glutenvrij!!!!!
    Marjolijn Meerts gaf dit recept op 10 maart 2017 2 uit 5 sterren
  • Ik heb bij mijn recepten met speltbloem altijd over 100% speltbloem, en dat zijn andere gluten dan van tarwebloem. Mijn vrouw heeft al bijna 25 jaar coeliakie en heeft bij speltbloem totaal geen klach... Lees reactie
    Janbig gaf dit recept op 9 maart 2015 5 uit 5 sterren
  • Dit recept is absoluut niet glutenvrij. speltbloem is een bom van gluten dus haal dit aub weg. Wil je mensen met coeliakie ziek hebben.
    Joke gaf dit recept op 14 februari 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven