Worstenbroodjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met de , de smeerkaas, de en eventueel de knoflook.
  2. Kruid met .
  3. Bestrijk het langs beide kanten met losgeklopt .
  4. Verdeel het gehakt over het midden van het en plooi de broodjes dicht.
  5. Smeer de bovenkant goed in met losgeklopte .
  6. Zet de broodjes in een koude oven, met de temperatuur op 200°C.
  7. Laat zo gedurende 10 minuten bakken.
  8. Zet de oven dan op 250°C en laat bakken tot de broodjes goudbruin zijn.
  9. Zet de oven uit en laat ze nog enkele minuten staan, zo bakt het gehakt goed uit.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Worstenbroodjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Worstenbroodjes
VariatieAantalGang
Worstenbroodjes10Hapjes
Mini worstenbroodjes2Hapjes
Worstenbroodjes met merguez1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eierdooiers, eiwit, eierdooier
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Worstenbroodjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 5 recensies
RESET

Dit heet toch gewoon saucijzenbroodje? Heeft met worstenbrood niks te maken.
GJ 6 december 2015
Moet het gehakt echt rauw de oven in, of eerst aanbakken?
Helga 18 december 2014
Da's raar, ik heb nog nooit iets gemaakt in de oven zonder voor te verwarmen. Ben benieuwd!
Gerrit Bon 18 december 2014
Echt de beste worstenbroodjes ooit!
10 oktober 2013
Lekker! Ik heb ze 2 weken geleden voor het eerst gemaakt, en ze zijn geweldig, sinsdien kon ik het dan ook niet laten ze vaker te maken. HEERLIJK!
Lara 27 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
4074 kcal
203%4074 kcal
Vetten
250 g.
357%250 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
344 g.
132%344 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Worstenbroodjes