Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Rasp
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Was voor de salade de , schud hem droog en hak hem fijn.
    Laat de rode uitlekken en snijd ze in dunne plakken.
    Schrap de en was ze.
  2. Was de , snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen.
  3. Rasp de grof.
  4. rasp de grof.
    Meng de rode , de , de wortel en de appel.
  5. Roer de en 1 eetlepel door elkaar en breng op smaak met en .
  6. Klop er 2 eetlepels doorheen.
  7. Schep de dressing door de salade.
    Rooster de in een droge pan.
  8. neem ze uit de pan.
    Snijd het in stukjes
    Pel en snipper de knoflook.
  9. Verhit 1 eetlepel olie in de pan Rooster er het brood en de knoflook in en laat uitlekken op keukenpapier.
    Dep de droog en breng op smaak met en .
  10. Verhit 1 eetlepel olie in de pan.
  11. Bak er het vlees ca. 4 minuten per zijde in.
  12. Roer 1 eetlepel en door elkaar.
  13. Bestrijk het vlees aan beide zijden met het honingmengsel.
    Breng de salade op smaak met en .
  14. Hak de noten grof en meng ze door de salade.
  15. Dien alles samen op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roggebrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
158 kcal
7%632 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Wortel- rode bietensalade met kipfilet