Wraps met zalm en balsamico
- Herkomst Nederland
- Categorie Koud
- Bereiden
- Kookboek van Annemarijntje
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Smeer de royaal in met .
- Houd steeds een randje aan de bovenkant open.
Beleg met , en vooral aan de onderkant met sla. - Evt.
- nog een paar reepjes erbij.
Rol de op, bij voorkeur een beetje strak. - De inhoud kan een beetje meeschuiven, maar daarvoor heb je een stukje open gelaten.
- Steek een prikkertje op 1 of 2 plaatsen in de wrap om 'm goed dicht te houden.
Snij de evt. - in tweeen, om ze wat handzamer te maken.
Schenk wat balsamico-azijn in een bakje, om in te dopen.
Tip:
Als je meer prikkertjes in de wraps doet en ze in veel kleine stukje snijdt (met in elk stukje een prikkertje dus!) doen ze het ook erg goed als borrelhapjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zalm trio430m
-
Recept
Zalm-garnalencocktail in een schuitje425m
-
Recept
Zalm bieslookrol430m
-
Recept
Pasta zalm-salade430m
-
Recept
Asperge-zalm cocktail425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wraps is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomkaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 8 kcal | 0% | 32 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |