Pureer de , de , de , de , de ui(1 stuk), het mosterdzaad(1 theelepel), de verse koriander(1 stuk)(1 theelepel), de yoghurt(2 theelepels), de knoflook, het gemberpoeder(1 stuk), het water(2 eetlepels) en zout(1 stuk) tot een pasta en marineer de stukjes vis hierin ± 30 minuten.
Verhit de olie in een grote pan en roerbak de gemarineerde stukjes vis hierin ± 5 minuten.
Voeg de rest van de pasta toe en laat de curry nog eens 20 minuten zachtjes pruttelen.
Desgewenst kunt u er nog wat plakjes tomaat bij voegen.
Serveer de curry met rijst
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
Mosterd
mosterdzaad is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Xoriohor maasor jhol (vis curry met mosterd) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Lekker hoor! Alleen jammer dat het fotootje bij het recept niet een foto van een zeewolf is maar van een poon!
A. Sandee 21 april 2012
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.