Yoghurt Cake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Doe de in een kom.
  2. Roer daar doorheen de en de met de en een snufje .
  3. Voeg beetje bij beetje de zelfrijzend toe.
  4. Bak dit ongeveer een half uur bij 150 graden C.
  5. in een voorverwarmde oven.
25
25
25

Variaties op Yoghurt Cake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Yoghurt Cake
VariatieAantalGang
Yoghurt cake1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (9)

Yoghurt Cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 9 recensies
RESET

Niet geslaagd! Langer en hoger in de oven gedaan en zoals in de reacties te lezen was een zakje bakpoeder. Maar hij is erg sponzig, niet droog dat weer niet! Ook vind ik de yoghurt smaak ver te zoeken... Lees reactie
Sabrina 9 februari 2017
Ik vond 'm erg lekker! Heb er nog wat appel aan toegevoegd. Ook de volgende dag smaakt hij nog top. Inderdaad wat bakpoeder erbij en op een hogere temp in de oven.
Tessa 20 april 2016
Gouden tip (zakje bakpoeder) van freddy 58! Ik doe er wat aromapasta in (smaak 'nangka' ook bekend als 'jackfruit' dit is een tropische vrucht). Voor de mensen die bekend zijn met de Indische keuke... Lees reactie
Wolfje 19 februari 2016
Ik doe dit ook regelmatig maar dan nog een zakje bakpoeder erbij 175 graden en 40 minuten in een voorverwarmde oven, even met een lange sate prikker erin en als er nog deeg aan het stokje blijft plakk... Lees reactie
Freddy 58 14 november 2015
Bij mij is de cake niet gerezen, hij bleef ook erg lang niet gaar, heb hem uiteindelijk een stuk langer in de oven gehad, maar ondanks dat ie niet eruit kwam zoals dat hoorde, was hij lekker! :)
Natascha 11 juni 2014
Het recept is heel makkelijk om te maken en het resultaat ziet er prachtig uit. Ook de smaak is zeker niet slecht, maar ik hou niet zo van de structuur. Deze is iets sponziger dan normaal en wat taai ... Lees reactie
Ladycakeje 24 februari 2013
Recept klonk lekker maar de structuur is hopeloos, binnenkant drap, buitenkant spons en taai.
Nikki 4 september 2012
Wat een idioot recept! Het beslag is veel te slap en wordt niet gaar, ook niet na een uur bakken. 1 liter yoghurt kan niet goed zijn..
anitakaas 1 januari 2008
Hallo roxxannakimba. Ik heb het recept nog niet uitgeprobeerd maar 1 uur baktijd voor een cake is standaard en op 175 o ipv 160 graden. Wat anitakaas schrijft is niet juist Jjij hebt er wel 250 gr j... Lees reactie
henny57 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
775 kcal
38%3100 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
106 g.
40%424 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
62 g.
69%248 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Yoghurt Cake