Je kunt hier eventueel de gemalen door mengen.
Maak alle vruchten schoon.
Vul de bereide taartbodem eerst met jam dan met de Turkse yoghurt(1 stuk) en bedek hem met de vruchten.
Bestrooi met poedersuiker(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
noten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (2)
Yoghurt taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies RESET
Je hebt gelijk, ik heb nu aardbei jam nover de bodem gedaan en dat smaakt beter.
Het recept kwam van een vriendin, leek me erg lekker maar ik had m nog niet gemaakt.
Ik zal t recept aanpassen.
Da... Lees reactie
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.