Zalm-garnalencocktail in een schuitje
- Herkomst Nederland
- Categorie Koud
- Garnalencocktail recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Laat de uitlekken, maak hem schoon en verdeel het in stukjes.
- Schil de en schaaf hem in dunne plakjes.
- Meng de komkommerplakjes met de 1 eetlepel , en .
- Was de slablaadjes en dep ze droog.
- Leg op 4 bordjes elk een blaadje .
- Snijd de tomaatjes in vieren en schep ze door het komkommermengsel.
- Verdeel het komkommermengsel over de blaadjes .
- Schep de met garnalen en de rest van de door elkaar en breng het op smaak met .
- Verdeel het vismengsel over de komkommersalade en garneer met sprietjes .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Garnalencocktail met limoen, cherrytomaatjes en komkommer420m
-
Recept
Garnalencocktail415m
-
Recept
Garnaaltjes en zalm, gevangen in een flensje met mosterd-dille dressing en bieslook crème-fraîche445m
-
Recept
Garnalencocktail met Whiskysaus435m
-
Recept
Wraps met zalm en balsamico410m
-
Recept
Zalm bieslookrol430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
- hollandse garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 191 kcal | 9% | 764 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 64 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |