Zalm in bladerdeeg

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de .
  2. Laat het ontdooien.
  3. Snijd de zalm in stukken van 5 cm.
  4. Kook de hard en snijd ze in stukjes.
  5. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  6. Verhit de in een pan en fruit de in 10 minuten glazig en zacht.
  7. Voeg de met , en toe.
  8. Rol het op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een vierkant van 30 x 30 cm.
  9. Schep het rijstmengsel op de ene helft van het deeg.
  10. Leg de zalm op de en verdeel de eistukjes erover.
  11. Bestrijk de deegranden met ei en vouw de lege helft van het deeg over de vulling.
  12. Druk de randen stevig aan.
  13. Leg het geheel op een ingevette bakplaat en prik gaatjes in het deeg.
  14. Bak het gerecht in het midden van de oven 40 minuten.
  15. Dek het gerecht na 30 minuten af met alu-folie.
  16. Laat het gerecht afkoelen en snijd hem in vieren.
25
25
25

Variaties op Zalm in bladerdeeg

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalm in bladerdeeg
VariatieAantalGang
Zalm in bladerdeeg3Vis en schaaldieren
Zalm in bladerdeeg met spinazie1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren en geklopt ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
934 kcal
46%3736 kcal
Vetten
60 g.
85%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
81 g.
31%324 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm in bladerdeeg