Zalm in bladerdeeg met spinazie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de bladerdeeglapjes en rol deze enigszins uit, zodat de zalmfilet er ruim in past (je moet er een pakketje van kunnen maken).
    Leg op ieder bladerdeeglapje een zalmfilet.
  2. Roer door de (voor)gekookte een zakje .
  3. Gebruik de helft van het voorgeschreven vocht voor de .
  4. De rest van het vocht zit wel in de .
  5. Eventueel vocht toevoegen.
  6. Het moet een stevige worden die niet uitloopt.
  7. Leg op elke zalmfilet een laagje /roommengsel.
  8. Vouw het pakketje mooi dicht en bestrijk deze met eigeel.
  9. Maak 4 inkepingen op de bovenlaag van het .
  10. Doe het pakketje 25 minuten in een oven van 220 graden celsius.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Zalm in bladerdeeg met spinazie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 4 recensies
RESET

Gebruik als roomkaas vervanger tofoe, brokkel dit heel fijn en strooi dit in de plaats van de roomkaas. Doe er dan gelijk wat kruiden door voor de smaak, anders wordt het wel heel flauw van smaak. M... Lees reactie
jaccor 12 januari 2015
Nou dat zou lekker flauw smaken, er zit geen zout of kruiden op.
Chantal 14 oktober 2013
Misschien kan het heel goed met vervangende producten gemaakt worden?
ma-griet 22 augustus 2013
Jammer dat er altijd creme fraiche en roomkaas in zit, ik mag geen melkproducten zou graag eens andere recepten zien misschien met sojamelk of sojaroom en dat ik het dan ook mag.
Karreman 29 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
118 kcal
5%472 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm in bladerdeeg met spinazie