Zalm in kruidenroom met kaviaar
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van tangojazz
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Magnetron
Bereidingswijze
- Zalmmoten besprenkelen met en inwrijven met en .
- Dit een uurtje laten intrekken in de koelkast.
- instukken snijden en smoren in .
- Kruidenroom:
- los roeren en de witte en (1 eetlepel) er door roeren en een scheut . 1 eetlepel er door doen, (fijn gesneden). 1 eetlepel basilicum er door dien,(fijn gesneden).
- er door doen.
- Met en op smaak brengen.
- Het is een magnetrongerecht dus:
- De vis in de magnetronschaal doen, de roomsaus er over en de deksel op de schaal.
- In de magnetron laten garen: 500 Watt 100% 10 tot 12 minuten 600-650 watt 60-75% 10 tot 12 minuten 700-750 watt 60-75% 8 tot 10 minuten Zalm op een voorverwarmde schaal leggen en de saus er overheen laten lopen.
- Takje erop en klaar.
- Bakje bij serveren zodat ieder naar behoeven en tegelijk kan eten.
- Mooie droge witte erbij serveren en/of een zelf gemaakte aardappelpuree.
- En ook lekker erbij is broccoli of harcotsvers of peultjes.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm en kaviaar is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 320 kcal | 16% | 1280 kcal |
Vetten | 28 g. | 41% | 112 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |