Zalm lasagna

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Naar smaak:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 C.
  2. Saus maken:
  3. Smelt de in een pan (niet bruin laten worden).
  4. Voeg de er aan toe, goed roeren.
  5. Voeg 1 deciliter bouillon toe, goed roeren tot een bal ontstaat.
  6. Bij beetjes de rest van de bouillon (of bouillon/ mengsel) toevoegen en steeds roeren tot er geen klontjes meer zijn.
  7. Naar smaak , , en toevoegen.
  8. Van het vuur halen.
  9. Schotel klaarmaken:
  10. Ovenschaal beboteren.
  11. Dunne laag saus over de bodem verdelen.
  12. Een laag lasagnablaadjes hierop.
  13. Laag van en broccoli op de lasagnablaadjes.
  14. Weer een laag saus en weer een laag lasagnablaadjes, etc.
  15. Eindigen met een laag saus en daarover de geraspte verdelen.
  16. Schotel pl.
  17. m. ½ uur in de oven (of zolang als op het pak blaadjes staat) Heel lekker met een frisse salade en/of (stok)brood met olijfdip.
  18. Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Zalm lasagna

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalm lasagna
VariatieAantalGang
Zalm lasagna1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, boter, melk
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas, boter, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
173 kcal
8%692 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm lasagna