Zalm met kruidenkorst en ratatouille

Ingrediënten

+ -
print

VOOR DE RATATOUILLE:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Bestrooi de zalm met en peper.
  2. Bestrijk de zalm aan de bovenkant met een losgeklopte .
  3. Vet een ovenschaal in met .
  4. meng voor de kruidenkorst het met de gehakte , en peper.
  5. Schep de ingrediënten voor de korst op de met bestreken kant van de zalm en druk stevig aan.
  6. Zet de zalm in een op 180 graden voorverwarmde oven voor ca. 15-20 minuten.
    VOOR DE RATATOUILLE:
    Snij de courgette in kleine blokjes.
  7. Pel de en snipper fijn.
    Pel de , en hak ze fijn.
    Snijd de in kleine blokjes.
    Halveer de 's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze stukjes.
    Verhit de in een koekenpan en fruit hierin de en de knoflook aan.
  8. Voeg de , de en de tomaat toe en roerbak het geheel in 10-15 minuten beetgaar, voeg de toe en laat het geheel nog 5 minuten doorkoken.
  9. Breng op smaak met en peper en bestrooi met dunne reepjes basilicum.
    Serveer met de zalm.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • broodkruim is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
381 kcal
19%1524 kcal
Vetten
36 g.
52%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm met kruidenkorst en ratatouille