Zalm-spinazie lasagne voor buffet
- Herkomst Italie
- Categorie Speciale gelegenheden
- Lasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Laat de spinazie op middelhoog vuur afgedekt, in 5 minuten ontdooien.
- Roer regelmatig.
- Voeg , boter en toe en de tafelmargarine.
- Laat afkoelen.
- Vet een grote ovenschaal (22 x 30 cm, ca. 6 cm hoog) in, roer de crème fraiche glad en strijk een dunne laag op de bodem.
- Leg er 4 lasgnebladeren op en strijk er nog een dunne laag crème fraiche op.
- Leg de helft van de erop.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Kluts de en roer ze door de spinazie.
- Eventueel nog eens op smaak brengen.
- Giet het mengsel op de zalmlaag.
- Leg eerst de resterende en vervolgens de rest van de lasagnevellen erop.
- Bestrijk met de resterende crème fraiche en bestrooi met de .
- Bak de lasgneschotel 50-60 minuten in de oven en verdeel in 12 stukken,.
- Koud en warm, het smaakt allebei prima.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spaghettitaart met zalm voor buffet41u15m
-
Recept
Soezen gevuld met zalm voor buffet425m
-
Recept
Roomkaasterrine met zalm voor buffet440m
-
Recept
Broodje met gerookte zalm en roomkaas voor buffet415m
-
Recept
Groentequiche met gehakt voor buffet41u
-
Recept
Broccoli-spekjesquiche voor buffet41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter om in te vetten, becel light, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter om in te vetten en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 392 kcal | 19% | 1568 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |