Giet voor de uitgelekte ongeveer 500 milliliter , in een met een theedoek bekleed, vergiet en laat dit een nachtje uitlekken.
Snijd de tomaatjes doormidden en leg ze op aluminium.
Bestrooi ze met en peper(1 stuk)(1 stuk)(1 stuk).
Verwarm de oven voor op 180 graden celsius en droog de tomaatjes voor 3 kwartier.
De komkommerroom:
Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in hele fijne blokjes.
Bestrooi met zout(1 stuk)(1 stuk) en laat dit 15 minuten intrekken.
Hak de dragon(2 takjes) fijn en houd 8 blaadjes apart voor de garnering.
Dep de komkommer(0.5) droog.
Snijd de zalm in reepjes of blokjes.
Meng de uitgelekte yoghurt met de créme fraiche, dragon, olie, zout en peper en komkommer.
Verdeel de room over 4 glaasjes en garneer met de zalm en dragon.
De zalmbonbon:
Hak de bieslook fijn.
Meng de roomkaas met de citroensap, mierikswortelpuree, créme fraiche en de bieslook.
Breng op smaak met zout(1 stuk)(1 stuk) en peper(1 stuk)(1 stuk)(1 stuk).
Doe de créme in een spuitzak en laat het opstijfen in de koelkast.
Neem een eierdopje en bekleed de binnenkant met huishoudfolie.
Bekleed vervolgens de binnenkant met een laagje van gerookte zalm(150 gram)(400 gram)(100 gram).
Spuit een beetje van de créme in het dopje en vouw de zalm(150 gram)(400 gram)(100 gram) eromheen.
Neem vervolgens de overhangende huishoudfolie en draai deze dicht.
Zo krijg je een oranje zalmbolletje.
Laat deze in de koelkast opstijven tot gebruik.
De pasta:
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
Giet hem af en doe hem terug in de pan.
Voeg de créme fraiche, tomaatjes en zalm(150 gram)(400 gram)(100 gram) toe en laat het nog even warm worden.
Breng op smaak met zout(1 stuk)(1 stuk) em peper(1 stuk)(1 stuk)(1 stuk).
Maak het bordje op.
Leg de bonbon op een bedje van wat veldsla(1 stuk).
En garneer met een takje bieslook.
Zet de komkommercréme op het bordje, en als laatst de spaghetti(100 gram).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
yoghurt en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
yoghurt en roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
zalm, zalm, zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.