Zalmbonbons

Ingrediënten

+ -
print

Extra nodig: plastic folie, kleine ronde vormpjes (bijvoorbeeld hele kleine kopjes)

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snijd ze in kleine blokjes.
  2. Hak de rucola en witlofblaadjes fijn.
  3. Meng in een kom de appelblokjes, rucola, en kaas.
  4. Breng op smaak met , peper, en .
  5. Bekleed de vormpjes met plastic folie en vervolgens met zalmplakjes.
  6. Schep de appelsalade erin.
  7. Klap de zalmplakjes terug over de salade heen, zodat ze ingepakt zijn.
  8. Haal de bonbons uit de vormpjes en verwijder de folie.
25
25
25

Variaties op Zalmbonbons

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalmbonbons
VariatieAantalGang
Zalmbonbons met appelvulling1Speciale gelegenheden
Zalmbonbons met mascarpone-vruchtenvulling1Hapjes
Zalmbonbons1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in blauwschimmelkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
176 kcal
8%704 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmbonbons