Zalmcakejes met kruidenmayonaise

Ingrediënten

+ -
print

Voor 36 cakejes:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Koekenpan
  • Bakpapier
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Doe zalm, , , limoenrasp, 3 theelepels , 2 theelepels in een kom en roer alles door elkaar tot het mengsel zich bindt en de ingrediënten gelijkmatig zijn verdeeld.
  2. Breng op smaak met en versgemalen zwarte peper.
  3. Vorm met natte hande van 2 theelepels van het mengsel een cakeje en maak zo 36 stuks.
  4. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ze tot gebruik in de koelkast.
  5. Voor de kruidenmayonaise:
  6. Meng de rest van het en de , de en de knoflook goed door elkaar.
  7. Zet in de koelkast.
  8. Verhit de in een grote koekenpan en bak de zalmcakejes op matig vuur in porties 2 minuten aan elke kant tot ze goudbruin en gaar zijn.
  9. Bak ze niet te gaar.
  10. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  11. Schep op elk cakeje wat kruidenmayonaise en bestrooi het met en peper.
  12. Serveer de cakejes direct, naar wens gegarneerd met een reepje .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel en mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1911 kcal
95%1911 kcal
Vetten
183 g.
261%183 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%27 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmcakejes met kruidenmayonaise