Laat de uitlekken.
Verwijder graten en velletjes.
Snijd de champignons(0.5 doosjes) in hele dunne plakjes en leg ze 1 minuut in kokend water met wat zout.
Laat de champignons(0.5 doosjes) uitlekken.
Meng ze met de zalm(1 eetlepel)(1 blikje).
Vermeng de cocktailsaus(1 stuk) met de fijngesneden dille(1 theelepel) en het lekvocht.
Leg de blaadjes sla(1 blaadjes) in 4 wijde glazen, hierop het zalmmengsel en giet het cocktailsausje erover.
Zet de glazen even weg om de smaken in te laten trekken.
Serveer met stokbrood en kruidenboter.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en whisky
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
Vis
zalm en zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.