Zalmfilet met mosterdpuree

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Schil de de , was en halveer ze.
  2. Kook ze ca. 20 minuten in een pan met water en met het deksel op de pan.
  3. Was de en snijd hem in ringetjes.
  4. Dep de vis droog en snijd hem in 8 repen.
  5. Bedruppel de vis met .
  6. Giet de af, stamp ze fijn of druk ze door een aardappelpers.
  7. Roer 1 , de , en 2 eetlepels door de puree en breng op smaak.
  8. Doe de puree in een spuitzak met grote opening.
  9. Wrijf de vis in met wat en leg hem op een met bakpapier bekleed bakblik.
  10. Spuit de pureen spiraalvormig op de vis.
  11. Bak de visstukjes 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  12. Was de en snijd de bovenkant er als een deksel vanaf.
  13. Breng ze op smaak met en .
  14. Bestrooi de met en 1 eetlepel in vlokjes.
  15. Leg de na ca. 10 minuten op het bakblik.
  16. Klop de eidooier met de en bestrijk hiermee de puree.
  17. Bak het geheel tot het einde van de baktijd.
  18. Fruit de in 2 eetlepels en laat hem met 100 milliliter water 12 minuten stoven met het deksel op de pan.
  19. Breng op smaak.
  20. Serveer de zalmstukjes met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, kaas, slagroom
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, boter, kaas, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
633 kcal
31%2532 kcal
Vetten
35 g.
50%140 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
54 g.
20%216 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmfilet met mosterdpuree