Zalmfilets met Chinese mie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Leg de zalm met het vel omhoog in een schaal die zo groot is dat alle zalm er in een enkele laag in past.
  2. Meng de marinade met het en de gember en schenk dit mengsel over de zalm.
  3. Dek de zalm af en laat hem minstens een uur in de koelkast marineren.
  4. Keer hem eenmaal.
  5. Doe de , de champignons en de bouillon in een grote pan.
  6. Leg de zalm met het vel omlaag op een ondiepe bakplaat.
  7. Giet de marinade uit de schaal in de pan met de groenten en de bouillon en breng aan de kook.
  8. Zet het vuur laag, dek de pan af en laat de inhoud 10 minuten sudderen Verwarm intussen de grill voor op de middenste stand.
  9. Grill de zalm 10-15 minuten, afhankelijk van de dikte van de filets, tot het vlees roze is en makkelijk loslaat, haal de filets van de grill en houd warm.
  10. Voeg de eiermie en de toe aan de bouillon en breng deze weer aan de kook.
  11. Zet het vuur laag, dek de pan af en laat nog 5 minuten sudderen, tot de eiermie gaar is.
  12. Roer de en de erdoor en verwarm alles 1 minuut goed door.
  13. Schenk voorzichtig 300 milliliter van de bouillon in een hittebestendige kom en bewaar hem, giet de rest van de bouillon af en gooi hem weg.
  14. Verdeel de mie en de groenten over 4 voorverwarmde kommen en leg in elke kom de zalmfilet bovenop.
  15. Schenk de bewaarde bouillon erover en serveer.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
66 kcal
3%264 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmfilets met Chinese mie