Zalmkroketten
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- De smelten in de koekepan.
- De toevoegen.
- Op een matig vuur 1 minuut roeren en vervolgens de met het vocht van de toevoegen, blijven roeren tot het mengsel kookt en indikt.
- Op een matig vuur nog 3 minuten laten indikken.
- De ontgraten en prakken.
- De , , lenteui, en de en aan het bloempapje toevoegen.
- Blijf goed roeren.
- Het mengsel in een schaal met plastic erover in de koelkast zetten en laten opstijven.
- De op een plat bord, de en het op een diep bord leggen.
- Met een eetlepel bolletjes uit de zalmmengsel steken en in de leggen.
- Met de vingers tot kroketten vormen.
- Door ei en halen en minstens 1 minuut in de koelkast laten liggen.
- De verhitten in een diepe pan met een zware bodem.
- Met een schuimspaan een paar kroketten laten zakken.
- In 3 á 4 minuten goudbruin laten bakken.
- Dan uit laten lekken op keukenpapier maar wel warm houden.
- Opdienen met en de mangochutnysaus.
- let op:
- de kroketten kunt u enkele uren van te voren maken.
- Ongebakken kroketten zijn 1 maand houdbaar in de vriezer.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- boter en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 5418 kcal | 270% | 5418 kcal |
Vetten | 290 g. | 415% | 290 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 68 g. | 26% | 68 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |