Zalmlasagne
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Zalmlasagne recepten
- Bereiden
- Kookboek van kabouter
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- De oven voorverwarmen op 200¢ªc.
- schillen, halveren en zaad verwijderen.
- in plakjes snijden en in een vergiet uit laten lekken.
- In de vergiet ze bestrooien met zout en peper.
- De in snippers snijden. 2 aparte pannetjes met bechamelsaus volgens de verpakking bereiden.
- Zalmsnippers en door het ene pannetje doen, de andere naturel laten.
- Ovenschaal invetten.
- Laagje naturelsaus op de bodem schenken, 1/3 deel van komkommer erop scheppen.
- Afdekken met .
- Helft van zalmsaus erop schenken en 1/3 van komkommerschijfjes erop leggen.
- Afdekken met .
- Nogmaals herhalen.
- Eindigen met rest van naturelsaus.
- erover strooien.
- Schaal in midden van de oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin laten worden.
Variaties op Zalmlasagne
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Zalmlasagne | 1 | Pastagerechten |
Zalmlasagne met roomkaas | 1 | Pastagerechten |
Spinazie-zalmlasagne | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, kaas, boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk, kaas, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept (1)
Zalmlasagne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 168 kcal | 8% | 672 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |