Zalmlasagne

Ingrediënten

+ -
print

Voor de verse lasagne:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Voor de verse lasagne:
    Doe het meel in de magimix met een vers ei en mix dit kort.
  2. Voeg dan de overige en de olie toe samen met het mespuntje en mix dit tot het een samenhangende bal is.
  3. Haal het uit de mixer en kneed het nog even verder met de hand.
  4. Laat dan het deeg onder folie 20 minuten rusten op kamertempratuur.
    Na 20 minuten het deeg nog even door kneden en in stukken verdelen.
  5. Haal de stukken een voor een door de pastamachine zodat er lange plakken lasagne ontstaan.
    Leg de plakken lasagne op een katoenendoek en bestrooi ze met en laat ze rusten.

    Bak de met de theelepel .
  6. Voeg de witte , de , , en de creme frache toe en laat dit smelten.
  7. Voeg dan de , , , de en toe en laat dit op de laagste stand staan.

    Laat de uitlekken.
    Doe in een ovenschaal , dan een laag lasagne, dan en schep hier een laagje van de kaassaus over.
  8. Dan weer een laag lasagne en hier over weer .
  9. Ga zo door tot de schaal vol is.
  10. Dan de besiamellasaus als laatste hier over heen.
  11. Garneer het met wat stukjes tomaat.
  12. Zet het voor ongeveer 40 minuten in de oven die voorverwarmt is op 190 graden C.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Zalmlasagne

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalmlasagne
VariatieAantalGang
Zalmlasagne1Vis en schaaldieren
Zalmlasagne met roomkaas1Pastagerechten
Spinazie-zalmlasagne1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn en spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in meel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn en spekjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in ricotta en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Zalmlasagne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

50 gram Rozemarijn en 50 gram peterselie? Dat kan niet!
Kerroua 31 januari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1095 kcal
54%4380 kcal
Vetten
46 g.
66%184 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
80 g.
30%320 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmlasagne