Zalmmedaillons met chilipepermarmelade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Fruit voor de chilipepermarmelade , knoflook en circa 5 minuten in de toe alles zacht en goud geel is.
  2. Schep er , en pepers door en laat nog 10 minuten op laag vuur zachtjes bakken.
  3. Voeg de azijn en suiker toe en breng tegen de kook aan.
  4. Laat 20 minuten zachtjes sudderen, onder af en toe omscheppen.
  5. De marmelade moet dik en jamachtig zijn.
  6. Verhit een grote koekenpan tot hij zeer heet is.
  7. Doe er 1 theelepel in en schroei de zalm in porties aan een kant, circa 1-2 minuten.
  8. Haal snel uit de pan.
  9. Breng op smaak met citroensap, zout en .
  10. Schik een bergje op elk bord en leg er een stapeltje zalm op.
  11. Schep er wat chilimarmelade omheen.
  12. Garneer met ene flinke lepel creme fraiche.
25
25
25

Variaties op Zalmmedaillons met chilipepermarmelade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalmmedaillons met chilipepermarmelade
VariatieAantalGang
Zalmmedaillons met chilipepermarmelade1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
625 kcal
31%1250 kcal
Vetten
8 g.
11%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
131 g.
50%262 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmmedaillons met chilipepermarmelade